Doprava zdarma  Při objednávce nad 3 500 Kč doprava zdarma.

RSS

Články - příspěvky '2021' 'říjen'

Učíme děti správně vyslovovat a vyprávět příběhy
Už od narození jsou děti v přímém kontaktu s mateřským jazykem, přičemž každé dítě má svůj přirozený proces, jak se učí mluvit. První slůvka by mělo dítě říkat už v prvním roce, některé děti zvládnou i krátké věty. Stále častěji se však stává, že dítě neumí mluvit ani ve 2 letech. Tady už je potřeba dávat pozor. Pokud vaše dítě nekomunikuje ani ve 2,5 letech, obraťte se raději na vašeho pediatra, který vás případně odešle k odborníkovi.
Jak rozvíjet grafomotoriku a psaní
Grafomotorické dovednosti se týkají schopnosti dítěte vyjádřit se prostřednictvím čmárání, kreslení, psaní či malování. Tímto způsobem si dítě začíná osvojovat kreslířské a psací dovednosti, učí se správným pohybům ruky a paže. Nejdříve dítě dělá různé tahy, ze kterých se pak stanou písmena a obrazy.
Hrajeme si s dětmi kreativně
Kreativita je nepostradatelným prvkem, podněcuje tvorbu, představivost, nápady a řešení, a to vše originálním způsobem, který dítě, dospívající i dospělý člověk během svého života rozvíjí.
Proč je dobré s dětmi číst naučné knihy
Naučné knihy pro děti mají velký vliv na utváření představ o světě. Děti se dozvídají prostřednictvím atraktivních obrázků o skutečnostech a faktech, které patří k základnímu vzdělání.
Vánoce s infráčkem - tip na naučné hry
Už víte, co dětem dáte pod stromeček? Na vašem výběru záleží. Zajímavé jsou naučné hry, které děti baví a zároveň vzdělávají. Využijte zajímavých slev.
Vánoce s infráčkem - tip na společenské hry

Společenské hry jsou zábavou pro celou rodinu. Děti s nimi rozvíjí své dovednosti, pozornost, koordinaci, logické uvažování, rychlost, přesnost a také znalosti. Naučí se vyhrávat, ale také snést porážku.

Hry pro děti od 2 let

První společenské hry mohou děti hrát už od 2 let. Ano, jsou to hry, kte...